Coaching & begeleiding

Coaching & begeleiding

In mijn coaching- en begeleidingswerk bied ik reflectieve ruimte: samen kijken naar datgene wat in jouw werk en leven op dit moment belangrijk is. Met als doel dat je weer verder kunt en keuzes maakt die bij jou passen.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling liggen in elkaars verlengde. In mijn integrale benadering leg ik deze naast elkaar om het grotere geheel in zicht te krijgen.

Als je in jouw manier van leven iets verandert, hoe klein ook, heeft dat vaak invloed op je werk, en andersom.

Mijn visie op coaching

Coaching richt zich vaak uitsluitend op de ontwikkeling van de medewerker zelf. Meestal spelen er echter nog andere factoren die van invloed zijn op ons functioneren en werkgeluk. Daarom betekent persoonlijk leiderschap niet alleen het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen gedrag, maar ook het aangaan van groepsprocessen en inzicht in de context waarin je opereert.

Door samen de zichtbare – en vaak onzichtbare – dynamiek op de werkvloer te onderzoeken, maken we helder wat jouw rol in dit proces is en welk handelingsperspectief daarbij past. We kijken naar jouw persoonlijke vraagstukken en patronen, de spanningsvelden van je functie of rol, de organisatiekenmerken en naar de maatschappelijke context.

Je leert onderscheid te maken tussen wat van jou en wat van de ander is en hoe je op een integere manier invloed kan nemen op de gang van zaken, wat uiteindelijk leidt tot minder stress en meer werkplezier.

Hoe gaat het in zijn werk?

In een vrijblijvend intake gesprek verkennen wij eerst jouw vraag en of ik diegene ben die jou daarin kan begeleiden. Als dat het geval is maken wij afspraken betreffende het vervolg, passend bij jouw situatie. De coachingsessies kunnen zowel op locatie alsook online plaatsvinden und duren over het algemeen 75 minuten. Ik werk in het Nederlands, Engels en Duits.

Kosten

Particulier:
Per sessie die je zelf betaalt reken ik EUR 125,-
Je bepaalt zelf hoe vaak je wilt afspreken en in welke frequentie.

Mochten de kosten een te grote drempel vormen, aarzel niet dat bespreekbaar te maken en aan te geven wat je wel kan betalen.

Via je werkgever:
Coachingstrajecten via je werkgever omvatten gemiddeld 6 gesprekken.
Per gesprek dat via je werkgever wordt vergoed reken ik EUR 175,-.
Desgewenst kan er ook een driegesprek plaats vinden met je leidinggevende.

Bij afspraken buiten Amsterdam reken ik een reiskostenvergoeding.

Heb je interesse maar weet je niet zo goed hoe en wat? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in.

Direct naar Contact