Coaching & begeleiding

Coaching & begeleiding

In mijn coaching- en begeleidingswerk bied ik reflectieve ruimte: samen kijken naar datgene wat in jouw leven en werk op dit moment belangrijk is.

Onderwerpen waarmee je bij mij terecht kunt:

  • Je zit in een fase van verandering die veel van je vraagt en bent op zoek naar houvast en reflectie.
  • Je loopt telkens weer vast op een bepaald vraagstuk en wilt daar graag je licht op laten schijnen.
  • Je hebt het gevoel klem te zitten tussen belangen van anderen en bent toe aan het laten horen van je eigen stem. Maar hoe doe je dat?
  • Er is een bepaald persoon in je werk of leefomgeving waar je steeds conflicten mee krijgt of die je juist vermijdt en je wilt daar verandering in aanbrengen.
  • Je hebt het onbestemde gevoel dat er in je leven of werk iets schuurt of ontbreekt en je wilt graag je eigen antwoord vinden op de vraag wat je te doen staat.

De gesprekken met mij zijn een mogelijkheid om even stil te staan bij wat er werkelijk aan de hand is, te verkennen wat je opties zijn en te oefenen met het zetten van nieuwe stappen, klein of groot.

Coaching bij werkgerelateerde vraagstukken

Bij vraagstukken op het werk zie je vaak dat mensen of te veel of te weinig verantwoordelijkheid bij zich zelf leggen. Als de balans zoek is heeft dat invloed op ons functioneren en werkgeluk. Hoe zou het zijn om onder ogen te zien wat de wisselwerking is tussen jou en jouw werkomgeving? En tot een manier van werken te komen die precies aansluit bij wie je bent en wat je te geven hebt?

Tijdens een coachingstraject gerelateerd aan het werk onderzoeken wij samen de bestaande dynamiek op de werkvloer, maken we helder wat jouw rol in dit proces is en welk handelingsperspectief daarbij past. We kijken naar jouw persoonlijke vraagstukken en patronen, de spanningsvelden van je functie, de organisatiekenmerken en naar de maatschappelijke context waarbinnen je opereert.

Je leert onderscheid te maken tussen wat van jou en wat van de ander is en hoe je op een integere manier invloed kan nemen op de gang van zaken, wat uiteindelijk leidt tot minder stress en meer werkplezier.

Hoe gaat het in zijn werk?

In een vrijblijvend (online) intake gesprek verkennen wij eerst jouw vraag en of ik diegene ben die jou daarin kan begeleiden. Als dat het geval is maken wij afspraken betreffende het vervolg, passend bij jouw situatie.

Een sessie duurt over het algemeen 75 minuten. Ik beschik over praktijkruimtes in Amsterdam en Utrecht en ik werk in het Nederlands, Engels en Duits.

Online coaching behoort tot de mogelijkheden wanneer afspreken op locatie voor jou niet mogelijk is.

Meer weten?

Heb je interesse maar weet je niet zo goed hoe en wat? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in.

Direct naar Contact