Susanne Mors

Mijn expertise ligt op het snijvlak van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en organisatiedynamiek. Met andere woorden: wat doet de wereld met ons en wat doen wij met de wereld om ons heen.

Na mijn studie Duitse Literatuur en Culturele Wetenschap begon ik een loopbaan in de internationale non-profit sector, eerst aan de Humboldt Universiteit (Berlijn) en vervolgens bij de European Cultural Foundation (Amsterdam). In de afgelopen 15 jaar heb ik in verschillende functies de uiteenlopende krachten kunnen ervaren die spelen in een organisatie. Om deze wonderen wereld van mensen-aan-het-werk beter de kunnen duiden, koos ik voor een vervolgopleiding in organisatiedynamiek.

In 2014 behaalde ik aan de Universiteit Utrecht mijn postdoctoraal diploma als psychodynamisch-systemisch coach en consultant. Deze tweejarige opleiding wordt aangeboden in samenwerking met The Tavistock Institute of Human Relations in London. Sindsdien combineer ik mijn vaste baan als Head of Operations/HR met het freelance coachen en het werken met groepen in de rol van consultant.

Ik blijf mij continue ontwikkelen door het volgen van cursussen bij geaccrediteerde instellingen zoals De Nederlandse Academie voor Psychotherapie, P.R.O. Academie, Schouten & Nelissen, OPUS, etc., en reflecteer op regelmatige basis met een supervisor op mijn werk als coach en consultant.

Voor een overzicht van alle bijscholingen en kwalificaties zie mijn LinkedIn pagina.

Tot mijn opdrachtgevers behoren onder andere Utrecht University School of Governance, TIAS School for Business and Society, Gemeente Amsterdam en professionals op eigen titel.

Zie hier wat anderen over mij zeggen: Testimonials

Direct naar Contact & informatie