Referenties

Referenties

“Susanne ken ik als een zeer betrokken persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met liefdevolle aandacht laat zij mensen groeien. Daarnaast is zij zeer belezen, waardoor ze de juiste toon weet te vinden in persoonlijke gesprekken. Met haar kennis en brede blik weet zij altijd de juiste snaar te raken. Daarnaast is Susanne bedachtzaam en weet zij nauwkeurig te formuleren. Hiermee biedt zij vertrouwen.” 

Jacqueline van Breda, Manager SMZ – BZ, UWV

“Het duurt bij mij even voordat ik anderen toelaat, maar bij Susanne was dat niet moeilijk. Haar zachtheid en analytische vragen nodigden mij uit dieper te reflecteren. De psycho-dynamische aanpak en doortastendheid die zij hanteerde in de gesprekken, maakten dat wij samen steeds meer zicht kregen en betekenis konden geven op en aan de dynamieken die aanwezig waren in de organisatie en hebben mij geholpen passende en succesvolle interventies te doen.”

Sandra Hoes, Leidinggevende en consultant in het Onderwijs

“In my mutual experience with Susanne, I encountered a dedicated and committed professional, who is engaged and intrigued by human dynamics and their effect on our experience, behavior and choices.  She is a consultant with high ethical standards, a warm and non-judgmental approach, and very result oriented.  A significant contributor in any realm.“

Dr. Inbal Allon-Schindel, Clinical psychologist

“Susanne biedt een uitstekend luisterend oor en helpt me om associaties en systemische verbanden te leggen tussen mijn functioneren enerzijds en mijn coachingsvraag anderzijds. Haar werkwijze resulteert voor mij in scherper functioneren, een betere inzet van mijn leiderschap en meer zichtbaarheid binnen de organisatie waar ik werk.”

Ronald Severin, Financieel adviseur 

“Als intervisiebegeleider overtuigt Susanne door haar originaliteit, zorgvuldigheid en de vaardigheid het onbespreekbare bespreekbaar te maken.” 

Willem de Lannoy, Gemeente Amsterdam